Reserveren

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge

Reserveren
U kunt hier direct een reservering plaatsen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u geen bevestiging van ons heeft ontvangen via het online reserveringssysteem, laat u het ons dan even weten. Het kan voorkomen dat deze bevestiging misschien in uw spamfilter terecht komt. Let daar ook altijd even op. 

Online reserveren kan tot maximaal 8 personen. Reserveringen boven de 8 personen kunt u alleen telefonisch maken of u kunt ons een e-mail sturen via: info@restaurantavantgarde.nl

Wij hanteren met betrekking tot groepen vanaf 8 personen en meer een 24-uur regeling. Dit houdt in dat wat betreft de keukeninkopen het aantal personen wat  24 uur vooraf bij ons bekend is u in rekening wordt gebracht.

Heeft u een allergie of een dieetwens maakt u deze dan kenbaar bij uw reservering en aan één van onze medewerkers(sters) in het restaurant. Wij gaan zeer zorgvuldig om  met uw voedselallergie-voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wegwerkzaamheden
Op dit moment wordt door gemeente Eindhoven aan de Frederiklaan gewerkt. Een van de toegangswegen naar het Philips Stadion is daarom verminderd toegankelijk. Desondanks blijven we goed bereikbaar voor jouw evenement via de PSV-laan. Klik hier voor meer informatie

Comments are closed.