20191018 AvantGarde 0011 1518 2
20191018 AvantGarde 0011 1518 2
20200206 AvantGarde 011

CREATING STARS TOGETHER

Tijdens het voetbalseizoen 2021-2022 presenteren PSV, JRE (Jeunes Restaurateurs) en Avant Garde diverse gastchefs van topniveau. Deze gastchefs, van toonaangevende restaurants uit de regio, zorgen met hun signature dishes voor een culinaire topbeleving voorafgaand aan diverse wedstrijden.  Benieuwd naar deze culinaire ervaring? De eerste data zijn reeds bekend:

PSV – Sparta 3 oktober 2021
Chef Herman Cooijmans & sommelier Robin Groos van Restaurant Eden (Valkenswaard)

PSV – SK Sturm Graz (Europa League) 25 november 2021
Chef Jan Marrees van Restaurant Marrees (Weert)

Eden hr

Restaurant Eden - 
Herman Cooijmans & Robin Groos

Restaurant Eden is gevestigd in het bourgondische Brabantse dorp Valkenswaard. Herman Cooijmans en Robin Groos gaan niet voor de makkelijke en veilige weg. Ze tonen lef en durven uit hun comfortzone te stappen. Ze combineren dagverse producten met grensoverschrijdende invloeden en zorgen voor een exotische flair. Ze willen de gasten prikkelen met uitgesproken smaken die perfect harmoniëren.

Bij binnenkomst valt meteen het interieur op met een warme, vernieuwde en verleidende sfeer: een knipoog naar de Garden of Eden. De gemoedelijke en ongedwongen huiskamersfeer maken de gast nieuwsgierig naar de kaart, die de creatieve en culinaire speeltuin is van Herman en Robin. Kortom: de plek voor levensgenieters die zich graag culinair laten verleiden.

Bekijk hier het menu     Reserveer hier uw tafel voor deze wedstrijd
Marrees

Restaurant Marrees - Jan Marrees

Het interieur van Restaurant Marrees in Weert heeft internationale allure met een frisse, lichte uitstraling en een gemoedelijke sfeer. Natuurlijke materialen weerspiegelen de liefde voor land en zee. Gasten voelen zich hier thuis om te komen genieten van de elegante keuken. Dat kan voor een goed glas wijn met barbites of lekker lang tafelen.

SVH meesterkok Jan Marrees weet zijn creaties tot een ware kunstvorm te verheffen. De menukaart is een creatieve culinaire vertaling van de keuken met de onmiskenbare signatuur van de chef. Sommelier Patricia Marrees heeft voor haar gasten de mooiste parels uit de oude en nieuwe wereld geselecteerd. De met zorg uitgekozen wijnen vormen een perfecte harmonie met de elegante mediterrane en internationale invloeden van de keuken.  

    Reserveer hier uw tafel voor deze wedstrijd
Contact

040 250 56 40

Mail ons