Het team

Johan van Groeninge – Patrons en eigenaar

“Kwaliteit overleeft alles en iedereen,  alleen de beste ingrediënten en recepturen vinden de weg naar onze spijskaart”, zo vertaalt Johan zijn levenservaring naar een persoonlijk motto.
Zijn kookstijl wordt, al bijna vier decennia, geroemd om de combinatie van klassieke allure met moderne eenvoud.

“Als team koken wij met smaak, passie en alles wat in ons vermogen ligt.”zo vervolgt hij, “Dit alles in de verwachting u wederom te mogen verwelkomen in ons restaurant.”

Als team streven wij er naar het u als gast zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Het doel is om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Ons team heet u graag welkom!


Aswin van Dongen – tweede chef keuken

“Streven naar culinaire en creatieve perfectie” is het doel waarmee wordt gekookt door tweede chef Aswin. Ruim achtien jaar vervult hij succesvol de functie als culinaire rechterhand van Johan. Zijn kookstijl kenmerkt zich door de creatieve omgang met diverse smaakpaletten.


Chantal Elias – Van Groeninge – Maître

“Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor onze gasten staat bij ons hoog in het vaandel”, zo ervaart Chantal haar werkomgeving.
Zij verwelkomt u als gastvrouw bij het betreden van het restaurant. Tevens verzorgt zij uw reservering en draagt zij zorg voor diverse promotionele activiteiten.


Chef de Rang - Maarten de Kroon.

Maarten de Kroon – Chef de Rang

Maarten verwelkomt u graag als gastheer bij het betreden van ons restaurant. Hij is een groot wijnliefhebber en ziet het als een vanzelfsprekendheid om u op een vriendelijke, gastvrije en professionele manier te bedienen en u te laten genieten van een heerlijk verblijf.


Ook deze gezichten ziet u regelmatig bij Avant-Garde. Dit zijn onze flexibele medewerkers, met hart voor de zaak, waar wij keer op keer op kunnen rekenen. Samen zetten wij die culinaire beleving neer:

Keuken, leerling:

  • Paul Weijers

Bediening, ambulant:

  • Amm Tipchai

Huishouding:

  • Roellie Sleegers
  • Juliet Imafidon

Afwas:

  • Mike van Dinther

 

Comments are closed.