OranjeLeeuwinnen arrangement € 100,00 per persoon

Het Nederlands vrouwenelftal speelt haar laatste oefeninterland voor het WK in het Philips Stadion. Op zaterdag 1 juni 2019 ontvangen de OranjeLeeuwinnen mede WK-ganger Australië. Voor beide landen is het de laatste testcase voordat ze afreizen naar het WK in Frankrijk. 

Arrangement Restaurant Avant-Garde*:
Voorafgaand geniet je van een bruisend aperitief, vervolg je met een 3-gangenmenu met bijpassend per gang een glas wijn, tafelwater en wij sluiten af  met mokka of theeservies. De wedstrijd bekijk je vanaf een luxe stoel op het aangrenzende terras. De totale kosten bedragen  € 100,00 inclusief BTW per persoon.

Dit arrangement is mogelijk op: zaterdag 1 juni 2019. Ontvangst 15.45 uur – 16.15  uur start diner. De wedstrijd begint om 18.15 uur. Gelieve bij je reservering je e-mailadres kenbaar te maken in verband met je toegangskaart aanvragen bij PSV.

Wij halen deze toegangskaarten binnen PSV voor je op. Als je bij ons bent geef dit dan even via de intercom bij ingang 7 op de begane grond even door en komen wij je je daar op halen. Tevens staat er op die dag een bewaker bij ingang 7. 

*Sterke dranken zijn niet in het arrangement inbegrepen.

* parkeerkaarten zijn niet in het arrangement inbegrepen. Voor vragen over de parkeermogelijkheden of parkeerkaarten aanvragen kun je het beste zelf contact opnemen via: business@psv.nl

Comments are closed.