Restaurant

[imagebrowser id=1]

Culinair genieten in een sfeervolle omgeving
Via ingang zeven van het Philips Stadion begeeft u zich naar de derde etage waar u de ambiance van restaurant Avant-Garde betreedt. Culinaire klasse in een sfeervolle omgeving. Praat even bij in de gezellige lounge met openhaard, drink een aperitief aan de bar of neem direct plaats in het restaurant. De keuze is aan u!


loungeDe lounge
De lounge met stoffen clubs, lage ronde tafeltjes en een warm tapijt is gesitueerd voor de openhaard. Hier wordt u voorzien van een aperitief met smakelijke mondvermaakjes. Als u achterom kijkt kunt u al een voorproefje zien van wat u te wachten staat.


IMG_2759De bar
Geïnspireerd door Amerikaanse en Japanse voorbeelden is de extra brede marmeren bar met lage krukken speciaal ontworpen voor een snelle lunch.Maar ook zeer geschikt voor een gezellig aperitief met familie en vrienden.


Het restaurant
Culinaire smaak vindt u ook terug in de inrichting van het restaurant. Een dertiental, allemaal met zilver en aspergekleurig linnen gedekte tafels nodigen u uit voor een onvergetelijke culinaire belevenis. Eenmaal aan tafel valt direct de grote open keuken op die in zijn pracht een verlengstuk is van het restaurant.

Kijkt u door één van de grote glazen schuifpuien naar buiten, dan ziet u het prachtige stadion met voor de schuifpui een heerlijk terras. Waar het op een zonnige dag goed toeven is onder het genot van een lekkere lunch of diner met een goed glas wijn.


Diners voor grotere gezelschappen
Indien u interesse heeft kunnen wij passende menu’s voor u samenstellen.
Deze kunnen wij u vooraf per e-mail naar u toezenden.


Vergaderen
Voor vergaderingen en privé lunches of diners heeft restaurant Avant-Garde een aparte ruimte voor u ter beschikking. Hier kunt u terecht voor vergaderingen inclusief lunch of diner of genieten van een privé diner. Deze ruimte is ingericht voor gezelschappen tot maximaal veertien personen. Indien u interesse heeft kunnen wij passende arrangementen voor u samenstellen.

 

Bekijk onze foto’s

Comments are closed.